Doneren

Ons hospice wil warme en liefdevolle zorg bieden aan zowel de gasten als aan hun naasten. Het team van directie, verpleegkundigen en vrijwilligers zetten zich dag en nacht in om dit te realiseren. Hiervoor is veel geld en menskracht nodig.

Helaas werkt door een storing het online doneren niet. U kunt doneren op ons IBAN rekeningnummer NL03 RABO 0123 8538 69 ten name van Hospice Wageningen Renkum

Verhuizing en inrichting

Ons hospice gaat eind 2023 verhuizen naar een ruim pand aan de Mondriaanlaan 110-116 in Wageningen. Wij kunnen op deze locatie vijf gasten opnemen. Iedere gast krijgt de beschikking over een kamer met badkamer en een eigen familieruimte/ stiltekamer. Er is kantoorruimte voor de personen die de dagelijkse leiding hebben en een aparte kantoorruimte voor de verpleegkundigen. De woon/eetkamer vormt de centrale ruimte in het pand, waar zowel gasten, naasten, vrijwilligers en de medewerkers zich prettig voelen, aandacht en een luisterend oor voor elkaar hebben.

En zoals bij iedere verhuizing is er voor de stoffering en inrichting van dit pand  veel geld nodig, zodat wij ook hier de warme en aandachtige sfeer kunnen creëren, die ons hospice tot een bijna thuis maakt.

Ons hospice heeft de status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI-status) waardoor uw giften aftrekbaar zijn van het belastbare inkomen.

Meer informatie over schenkingen en de wettelijke kaders staat op de website van de Belastingdienst.

Fiscaal/RSIN nummer van Hospice Wageningen-Renkum is 818127119.